Skip to main content

test your intelligence

Where was the first potato found?
Ans: In the ground.

2. What comes down but never goes up?
Ans: rain.

3. If three cats kill three rats in three minutes, how long will it take hundred cats to kill hundred rats?
Ans: three minutes.

4. What can fly but has no wings?
Ans: Time. sss

5. What always goes 2 sleeps wearing its shoes?
Ans: Horse.

6. I m like a ribbon, tied by nature, across the sky, what m I?
Ans: Rainbow.

7. How would u write nineteen that if one is taken out, then its remains twenty.
Ans: XIX when one is taken out, its remains XX.

8. There were ten sparrows sitting on a tree.
A hunter fired and tow of them fell dead. How many sparrows were left on the tree?
Ans: Non.

9. Two sons and two fathers went hunting.
They succeeded in hunting one pigeon each on counting it was found that they were only three pigeons.
How is that ??
Ans: They were only three persons, son father and grandfather.

10. Which is the hardest key to turn?
Ans: Donkey.

11. which part of London in France?
Ans: -N-

12: why ur nose is not twelve inches long?
Ans: Because then it would be a foot.

13. What r the largest ant in the world?
Ans: Elephant.

14.what is the easiest way to get to heaven quickly?
Ans: just stand in front of the fast moving car

15. Where do fish keep their money?
Ans: at the river bank.

16. Which sea has waves but no water?
Ans: BBC.

17. What do u calls an Arabian milkman?
Ans: milk shaikh.

18. Which is the most shocking city in the world?
Ans: electricity.

20. Which fish lives in heaven?
Ans: Angel fish.

21. What do u calls a sleeping bull?
Ans: A bulldozer.

Comments

Popular posts from this blog

CANNE-DEMONIUM

The scene resembled that of a pre-independent era, set in the Indian territory of Puducherry, where the French were trying to infiltrate India and inflict pain upon us with their advanced weapons. Except that it was mid-May 2007 in the French town of Cannes and it was the Indians trying to infiltrate France and inflict pain upon them with our Bollywood movies. One of the stars who made her presence felt at the Cannes Fest was Preity Zinta who was there to promote her theory that she did not have an affair with Louis the XVI that caused a rift between him and Marie Antoinette. The French media responded by asking her, “Qui l’enfer vous est?” (Who the hell are you?). She screamed a flurry of obscenities in Hindi at them and asked them to pardon her French. Rumors floated that Hrithik Roshan was seen flying around the area with his right hand up in the air screaming, “The double-thumb is here.”John Abraham,...

NICE txts ,,, ( didnt have much tym to read em all my self , there me pe possibility of their repetition)

SmS Fun Is Dil mein aansuyon ke mele hain Tum bin hum bohat akele hain Sab kuch chor kar tumhe mail karte hain Dekho zara hum kitne vele hain You must be a good Runner because you are always running in my mind. You must be a good thief because you have stolen my heart, and i am always a bad shooter... because I Miss You Always...! Kya ankheiN hain aapki, kya batein hain aapki us khuda ne kuch aisa aapko bnaya hai... Jesay..."Shhhsss...KOI Hai" se BHOOT nikal aaya hai.... Friendship is like a glass handle it with care because once broken cannot be mended and even if mended.... a crack is always there !!! When i open my eyes every morning i pray to God that everyone should have a friend like you.... Why should only i suffer!!! Teri yaad mein humne pencil uthaayi liya paper aur tasveer aapki bnayi socha tha keh usko dil se laga kar rakhenge magar vo to bacho ko draane ke kaam aayi... When it hurts to look back, and you're scared to look ahead, you can look beside y...

Great Indian !! Real Story

This was a Real incident in New York.... An Indian walks into a New York City bank and asks to see the loan officer. He says he is going to Europe on business for two weeks and needs to borrow $5,000. The bank officer says the bank will need some kind of security for such a loan, so the man hands over the keys of a new Rolls Royce parked on the street in front of the bank. Everything is checked out, and the bank agrees to accept the car as collateral for the loan. An employee drives the Rolls into the bank's underground garage and parks it there. Two weeks later, the man returns, repays the $5,000 and the interest, which comes to $15.41. The loan officer says, "We are very happy to have had your business, and this transaction has worked out very nicely, but we are little puzzled. While you were away, we checked you out and found that u are a multimillionaire. What puzzles us is why would you bother to borrow just $5,000?" The Indian replied, "Where else in New York ...